UTVRĐENO: Napad i otmicu na Pivari uzrokovao novac - iKragujevac


Vesti

Već objavljena vest o pretučenom Kragujevčaninu koji je u sredu uveče i otet  u naselju Pivara, od  napadača tražio je da mu uplate dva meseca staža u PIO fondu i dobio batine. 

U Kragujevcu su zbog sumnje za otmicu uhapšeni M.B. i  M.N. koji su osumnjičeni i da su u sredu uveče oteli muškarca starog 37 godina, dok za trećom osobom kojaje učestvovala u otmici, policija traga. Oteti Kragujevačanin sa troje osumnjičenih za otmicu radili su zajedno izvesno vreme na štampanju razglednica. Oteti je od svojih partnera tražio dug od oko 15.000 dinara ili  da mu na ime duga uplate novac za penzijsko i invalidsko osiguranje. Prema informacijama dobijenim tokom istrage, otmičari su izjavili da zapravo oteti duguje sumu od oko 500 evra, koju mora odmah da isplati.

Smatra se da je izbila svađa zbog duga i da je troje osumnjičenih zatvorilo žrtvu u jednu kuću u naselju Pivara. Tukli su ga uz pretnje da će kuću napustiti tek kada pare stignu. Oteti je ipak uspeo da pobegne, kontaktira člana porodice koji je obavestio  policiju. Tokom hapšenja M.B. se opirao i policajcima naneo lake telesne povrede.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu