KG: STRAŠNO: Otac uzgaja drogu, a sin ,,rastura" u osnovnoj školi - iKragujevac


Vesti

Više tužilaštvo u Kragujevcu podnelo je zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv maloletnog mladića zbog ,,rasturanja” droge u osnovnoj školi. 

Tridesetdevetogodišnji Kragujevčanin B. K. uhapšen je sa pola kilograma marihuane, a na saslušanju je izjavio da je drogu uzgajao isključivo za sebe i da mu je četrnaestogodišnji sin ukrao deo i odneo u školu. Ocu dečaka je određen pritvor do 30 dana, dok je krivični postupak pokrenut protiv njegovog maloletnog sina kod koga je pronađena marihuana na času biologije.

B. K. je drogue uzgajao za lične potrebe u njivi pored Velike Morave u blizini Batočine i, kako tvrdi, nije bio upoznat sa tim da sin ,,pozajmljuje” istu.
Već je objavljeno da su otac i sin  otkriveni kada je kod učenika osmog razreda Osnovne škole „Mirko Jovanović“ u Kragujevcu slučajno pronađena droga dok je bio na nastavi. On je držao kesicu marihuana koju je primetila njegova nastavnica, koja je odmah obavestila policiju. U rancu ovog učenika pronađeno je 10,2 grama droge, a policija je saznala da je marihuana pripadala njegovom ocu kod koga je pronađeno pola kilograma trave.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu