Uskoro ekskluzivna FIAT-ova prodaja koja će trajati svega 24h! - iKragujevac


Ekonomija

Želeći da pospeši kupovinu i na našem tržištu, kompanija "Fijat" organizuje dvadesetčetvoročasovnu akciju u kojoj će građani Srbije moći da kupe vozila po najnižim cenama u Evropi.

Samo dan i noć imaju da se odluče oni koji bi da kupe novo "Fijatovo" vozilo. Ta ubrzana akcija sprovodi se samo u zemljama gde "Fijat" ima fabrike, a već je organizovana u Poljskoj gde se montira manji "fijat 500". Građani će moći putem društvenih mreža da se informišu gde i kako mogu da kupe nova vozila.

"Zamislili smo 24 časa prodaje i zabave kod svih ovlašćenih dilera u Srbiji. U toku ovog perioda moći ćete da kupite 'fijat 500L', a da ne morate da date automobil na reciklažu sa većim paketom opreme ispod 10.000 evra. Pogodnosti dajemo i za kredite, pa rata sa 98 evra pada na 89 evra. Postoje hiljade kombinacija, a na primer 'fijat 500' moći ćete da kupite za 10.000 evra sa staklenim krovom i velikim paketom opreme, a u Evropi on košta i do 14.000 evra", kaže komercijalni direktor "Fijat Krajsler automobili Srbija" Umberto Janučeli.

Od jula se ukida reciklaža za "Fijatova" vozila. Popust od 2.500 evra za uništavanje starog vozila neće više važiti.

"'Fijat' i do sada nije koristio subvencije države za reciklažu. Jednostavno to smo snosili iz svojih marži. Ne možemo više samo mi jedini na tržištu da snosimo cenu reciklaže. Nadamo se da će za sve uvoznike doći neki podsticaj od države jer su nam potrebni novi i ekološki čisti automobili", dodaje Janučeli.

"Fijat" je novinarima predstavio i novi model "alfa romea" – "juliju" – koja ima "Ferarijev" motor od preko 500 konja. I ona se može naručiti, a cena joj je viša od 80.000 evra.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu