Horoskop za nedelju 12.09. - 18.09. - iKragujevac


Svaštara

Nedeljni horoskop za period 12.09 - 18.09.2016. :

Ovan

Ne osećate se baš najbolje na radnom mestu.  Pokušajte da odradite sve kako treba, dajte svoj maksimum, barem dok ne nađete posao koji će Vam više prijati. Uživajte u vremenu provedenom sa partnerom. Budite prijatni prema kolegama. Neka osoba sa kojom ste pre imali neke probleme može ih ponovo napraviti. Ne dozvolite da Vas neko izbaci iz takta.

Bik

Pod stresom ste. Ne prejedajte se, pokušajte da se hranite zdravije. Mogući su problemi sa novcem ove nedelje. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta može Vam napraviti problem. Potrudite se da se usredsredite na štednju. Posvetite više vremena sebi, svom izgledu. Neka ženska osoba na poslu može biti od pomoći. Budite skloni saradnji. Flert na poslu je izvestan ili zaljubljivanje, a zauzeti ne treba da zapostavljaju partnera zbog posla.

Blizanci

Potrudite se da se ne nervirate oko sitnica. Nekad možete da se usredsredite na pozitivne stvari u svom životu, ne obazirite se na partnera, na druge ljude. Gledajte sebe. Drugi mogu samo da Vas usporavaju. Manje pričajte, više radite, to je recept za uspeh ove nedelje. Romantični ste i pokažite osobi koja Vam se dopada ili partneru, ako ste u vezi.

Rak

Mogući su problemi na poslu. I dalje traje stresno stanje, ali uskoro će se sve to završiti. Ove nedelje bi trebalo da se usmerite na sport, zabavu, razbibrigu. Pazite se u saobraćaju. Nije dobra nedelja za kupovinu telefona. Odložite to za kasnije. Mogući su problemi sa zdravljem od premora. Oni koji se bave sportom mogu imati neku manju povredu noge, pa budite pažljiviji. Masaža je preporučljiva ove nedelje.

Lav

Odlično se osećate ove nedelje. Imate višak energije i strastveni ste. Potrudite se da se usmerite na bavljenje sportom. Moguć je izvestan priliv novca. Nije dobar period da učestvujete u nekoj nagradnoj igri. Nemojte trošiti novac na stvari koje Vam nisu potrebne ove nedelje, nego samo odredite šta je prioritetno. Bićete skloni uživanju ove nedelje. Moguća je avantura, a zauzeti, Vi možete imati burne rasprave sa partnerom.

Devica

Moguće su rasprave ove nedelje sa porodicom. Potrudite se da se usredsredite na svoj privatni život, ne zapostavljaje drage ljude zbog obaveza. Možda ćete morati neke stvari da radite dva puta. Bilo da je to na poslu, a može se odnositi i na kupovinu, da jednu stvar morate da vratite i zamenite zaneku drugu. Posebno budte pažljivi kada kupujete odeću.

Vaga

Ne očekujte da Vam sve ide od ruke ove nedelje. Pokušajte da budete nepoverljivi prema drugima, držite više do sebe. Ova nedelja je odlična za flert, ulepšavanje i uživanje. Neka mlađa  osoba Vam može praviti probleme na poslu. Ne obraćajte pažnju na ometanja, nego radite sve ono šro ste već isplanirali. Moguć je kraći poslovni put koji je već bio odložen. Ne prejedajte se, pošto možete biti skloni gojenju, smanjite unos slatkiša.

Škorpija

Ova nedelja je dobra za rešavanje problema koje ste imali pre. Potrudite se da sada sredite dokumenta, da se dogovorite sa svima šta bi ko trebalo da radi. Ne budite prenagli i ne donosite ubrzane odluke. Bilo bi dobro da se usmerite na druženje sa dragim ljudima. Nije dobra nedelja za kupovinu nekih većih stvari, ali možete srediti dom.

Strelac

Ove nedelje ste prilično napeti. Pod stresom ste zbog posla. Svi previše očekuju od Vas. Iako imate dosta energije treba da je kanališete. Potrudite se da se usmerite na jednu stavku, a ne na više zadataka. Budite uporni. Ne očekujte podršku od strane muškaraca, pre ćete je dobiti od žena. Potrudite se da se ne zamerate nadređenima. I dalje tinjaju neki problemi iz prošlosti u vezama, ali se nazire rešenje i polako ćete videti ko je osoba koja Vam odgovara i šta Vam odgovara u sadašnjoj vezi, ako ste zauzeti.

Jarac

Idite na neko putovanje, ali proverite sva dokumenta na vreme. Potrudite se da se usredsredite na planiranje, na organizaciju. Ne zapostavljajte privatne obaveze koje imate zbog posla. Ove nedelje bi bilo dobro da proverite stanje automobila, ako ga imate, telefona, a možete se upustiti i u kupovinu. Neka bliska osoba ili rođaka može biti od pomoći u vezi sa poslom.

Vodolija

Ove nedelje ćete se osećati prilično bolje nego prošle nedelje. Dopustite sebi malo lufta. Ne nervirajte se oko sitnica. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari. Dobro se osećate. Ne opterećujte se poslom previše. Potrudite se da malo više uživate, u omiljenoj hrani, pogledajte neki film, opustite se. Ovo naročito važi za sredinu nedelje, sve do petka. Ne pozajmljujte nikom novac od srede do petka ove nedelje.

Ribe

Ove nedelje bi trebalo da se posvetite poslu. Imaćete pojačan poriv za trošenjem novca. Bilo bi dobro da iskoristite pozitivne aspekte, ali i da štedite malo. Sklonost ka uživanju nije dobra ako preterate, jer ćete se posle kajati. Tnezija raste na poslu, ali i u partnerskim odnosima, bilo da ste u vezi ili slobodni. Bitno je da ne započinjete ništa ako ste slobodni, a zauzeti, ne ulazite u rasprave.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu