ALARMANTNO U KRAGUJEVCU: Poplavljena dvorišta, izlili se kanali, zapušila kanalizacija... (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Ekipi našeg portala celo jutro pristižu fotografije i video snimci iz brojnih naselja u Kragujevcu i okolnih mesta. Nevreme koje je zahvatilo Srbiju, napravilo je pravi haos u Kragujevcu i šumadijskim selima

Naselje Grošnica u Kragujevcu je skoro potpuno pod vodom.

Grošnička reka je nabujala, izlili su se kanali i potoci, a kanalizacija je zapušena.

Poplavljeno je 20 dvorišta u ovom kraju.

Deo naelja Korićani je takođe pod vodom.

 

Dobili smo informacije da su obilne padavine napravile i velike štete u naselju Uglješnica, gde su domaćinstvima poplavljeni podrumi. Kanalizaciija je zapušena.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac