Derbi u Pančevu za prodor u sam vrh - iKragujevac


Sport
Nakon tri, može se reći, očekivana vezana trijumfa, pred ekipom Radničkog su dva izuzetno teška gostovanja, timovima koji su u trci za vrh tabele i naslov prvaka. Prvi u nizu je derbi susret 9. kola Arkus lige u kome rukometaši iz šumadijske prestonice putuju na megdan timu koji u ovoj sezoni gaji najviše ambicije, Dinamu iz Pančeva. Susret velikih rivala je zakazan za subotu 19. novembar u hali „Strelište“ u Pančevu, a pobednik ovog duela će napraviti značajan korak ka samom vrhu tabele. Kragujevčani se nalaze na petom mestu sa 12 bodova, na poen manje od subotnjeg protivnika.

Pred nama je još jedna teška utakmica u koju ulazimo vidno motivisani nakon vezanih pobeda u poslednja 3 kola. Ekipa Dinama je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim trenerom i celom organizacijom. Ne treba trošiti mnogo reči na njih, skup su mladosti i iskustva. Imaju sve što je potrebno da ostvare ciljeve koje su zacrtali ove godine. Očekujem utakmicu punu preokreta sa puno žara i borbe. Smatram da je najbitniji sam početak duela i ako uspemo dobro da otvorimo, ne vidim razlog zašto ne bi doneli bodove iz Pančeva, najavio je pun optimizma susret 9. kola, stameni pivot Filip Grubor.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a sudijski par čine Goran Kovač iz Kosovske Mitrovice i Srđan Milosavljević iz Zvečana.

Kao i za sve duele Arkus lige, obezbeđen je video link sa direktnim prenosom utakmice.


https://www.youtube.com/watch?v=J0cWGtF-y3M

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu