Član Gradskog veća posetio SPD Radnički - iKragujevac


Sport

Član Gradskog veća za sport Predrag Stevović obišao je objekte Sportskog privrednog društva Radnički.

Tom prilikom je u razgovoru sa svojim domaćinom, direktorom SPD Radnički Bojanom Ilićem, napomenuo da će ovaj sportski kolektiv i ubuduće uživati apsolutnu podršku Gradske uprave, ali da uzvrat očekuje jedno domaćinsko poslovanje i adekvatno raspolaganje dodeljenim sredstvima iz gradskog budžeta.

Svojom celodnevnom posetom SPD Radnički želim da poručim svim sportistima, članovima ove brojne sportske porodice, da Grad Kragujevac čvrsto stoji iza njih i
njihovih rezultata, ali da sa druge strane traži apsolutnu odgovornost prilikom trošenja budžetskih sredstava. Nastojaćemo da pronađemo zajedničko rešenje koje bi omogućilo da prihodi SPD Radnički budu još stabilniji i veći, kao i da uštedimo određena sredstva, a da to ne bude na uštrb kvaliteta igračkog kadra, poručio je Stevović.

Poseban akcenat biće na unapređenju postojeće sportske infrastrukture, kako bi svi sportisti iz višečlane porodice SPD Radnički imali najbolje moguće uslove za obavljanje svojih aktivnosti.

Gradska uprava trudiće se da pruži podršku u zaštiti i obnovi svih javnih dobara kojima SPD Radnički raspolaže. U tom smislu, sportska infrastruktura biće nam apsolutni prioritet u narednom periodu, dodao je Član Gradskog veća za sport, uz želju da SPD Radnički u bliskoj budućnosti pokaže svoj potencijal u još jačem svetlu.

Na samom kraju, Stevović je posetio Radnički Shop koji se nalazi na zatvorenom bazenu i tom prilikom kupio je majicu sa grbom Radničkog.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu