Kamp PERSPEKTIVNIH SPORTISTA u Kragujevcu - iKragujevac


Sport

Na osnovu postignutih rezultata u 2016.godini u pionirskim i juniorskim selekcijama (stariji pioniri/ke i mladju juniori/ke) Atletski savez Srbije napravio je i ove godine kamp perspektivnih sportista u Kragujevcu (hotel Šumarice) koji je počeo u utorak 28.juna i traje do 5.jula.

Tamo se nalazi reprezentacija Srbije koja se već uveliko sprema za Balkanske igre u Kruševcu koje se održavaju sutra i Prvenstvo Evrope koje ih očekuje od 14.jula do 17.jula u Tbilisiju (Gruziji).

Uoči sutrašnje Balkanijade, kamp je danas posetio generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković: „Tradicionalni kamp ASS pravi već godinama zajedno sa Ministarstvom za omladinu i sport. Kroz njega je prošlo mnogo generacija atletičara uključujući i naše najbolje kao što su Ivana Španović, Tatjana Jelača, Emir Bekrić, Amela Terzić…

Atletski savez Srbije obraća veliku pažnju na mlade, i danas se ovde nalaze naslednici evropskih šampiona. Poželeo sam im srećan rad i puno uspeha na sutrašnjem takmičenju i u budućnosti“.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu