Tigrice u srcu, ljubav koja traje 50 godina - iKragujevac


Sport

U poseti svom matičnom klubu i treningu zvaničnih šampionki Srbije, pred revanš meč osmine finala Kupa pobednika Kupova sa norveškim Bjasenom, boravile su rukometašice iz prve postave ŽRK Radnički, kluba osnovanog 4. septembra 1964. godine, Desanka Kunarac, Gordana Dopuđa i Zlatija Gavrilović.

Posle emotivnog susreta, upoznavanja sa aktuelnim igračicama i boravka na treningu obišle su trofejnu salu i VIP salon kluba.

- Sa oduševljenjem i velikim emocijama smo prihvatile poziv rukovodstva da posetimo naš matični klub, upoznamo se sa devojkama i odamo im priznanje za sve što su do sada uradile. Kada smo počinjale igrajući sa krpenom loptom i na šljaci ni sanjale nismo da će jednog dana naš klub doseći ove visine i postati rukometni brend u Srbiji a malo-pomalo i u Evropi. Devojkama želimo svu sreću u revanš meču sa Norvežankama, doći ćemo u nedelju na utakmicu i bodriti ih, u ime sve tri je izjavila Desanka Kunarac, prvi kapiten kluba.

- Izuzetno smo počastvovani Vašom posetom. Da nije bilo Vas ne bi bilo ni ovog kluba. Trudićemo se da, kao i svi veliki klubovi, budemo u kontaktu sa Vama a i drugim igračicama koje su branile naše boje, jer klub koji ne poštuje prošlost i tradiciju ne može imati ni budućnost. Ovo je i Vaš klub i uvek ćete biti rado viđeni gosti u našim prostorijama, poručio je Goran Stanišić, predsednik kluba.

izvor/foto: ŽRK Radnički Media Team

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu