Ivančević: Spremni smo za Zvezdu - iKragujevac


Sport

Povodom predstojećeg meča, u kome fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Crvene Zvezde, u prostorijama prvoligaša iz Šumadije održana je konferencija za novinare. Šef struke Kragujevčana, Radmilo Ivančević,  navodi da igrači jedva čekaju subotnji meč.

- Mislim da smo spremni za ovu utakmicu. Posle Partizana Crvena Zvezda. U sedam dana igramo sa dva velikana srpskog fudbala. Na prethodnoj utakmici protiv Partizana nismo se baš proslavili i evo je prilika da taj loš utisak, koji smo ostavili, popravimo ovde, na našem stadionu, pred našim navijačima. Očekujem jednu dobru fudbalsku predstavu, očekujem pun stadion i mislim da će moji momci odigrati jednu kvalitetnu utakmicu i nadam se izvući pozitivan rezultat, navodi Ivančević. 

 - Znamo ko je Crvena Zvezda, znamo da je u usponu. Posle tog bledog starta polako ulaze u formu i znamo da nas očekuje jedan težak zadatak. Mislim da ćemo se predstaviti sigurno mnogo bolje, pogotovo što igramo ovde kod kuće i zaista verujem da ćemo izvući pozitivan rezultat. Što se tiče sastava, imamo sitnih problema. Mislim da ćemo do pred početak utakmice imati sve igrače na raspolaganju, izjavio je šef stručnog štaba, Radmilo Ivančević.

Standardni član prvog tima Bojan Beljić optimistički gleda na naredni meč..

- Mislim da ćemo sigurno pružiti svoj maksimum i izvući pozitivan rezultat i popraviti sliku u odnosu na Partizan. Svi smo spremni za to, jedva čekamo subotu. Uz naše navijače, uz našu vernu publiku i uz našu dobru igru i zalaganje, pokušaćemo da izvučemo maksimum iz ove utakmice i osvojimo bodove, koji će nam mnogo značiti u nastavku prvenstva – rekao je Beljić.

Utakmica je na programu u subotu, 31. avgusta, na stadionu Čika Dača, sa početkom od 17h. 

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu