Miljenović: Partizan kao prekretnica - iKragujevac


Sport

Kragujevački Radnički je izvojevao veoma važnu pobedu u domaćem prvenstvu nad ekipom Partizana, pobedu koju plejmejker Radničkog  Nenad Miljenović opisuje kao prekretnicu u daljem toku prvenstva.

- Ostvarili smo veoma važnu pobedu za nas u Superligi. Ova pobeda bi mogla da bude prekretnica u daljem toku prvenstva. Utakmica sa Partizanom je bila izuzetno teška. Trebalo je da uložimo mnogo energije da bismo ostvarili ovakvu pobedu. Partizan je u subotu postao šampion ABA lige, što ovaj uspeh čini još slađim. Čestitam saigračima i stručnom štabu na osvojenim bodovima. Košarkašima Partizana čestitam na fer i korektnoj igri. Slede nam dva meča takođe na domaćem terenu, protiv Konstantina i Metalca, gde možemo da dođemo do pozitivnog skora 5-4. Ali, idemo korak po korak.

Mladi as srpske košarke se skromno osvrnuo i na preuzimanje odgovornosti posle povrede prvog plejmejkera Ćapina i sopstveni nastup od 15 minuta pred Kragujevčanima.

- Ispalo je tako da se Ćapin povredio, što je meni ukazalo priliku. To je ona situacija - ili si spreman, ili nisi spreman da je iskoristiš. Večeras su se poklopile neke kockice, potrebno je bilo i malo sreće. Najvažnije je da je naša ekipa pobedila, da smo ostvarili ovakvu pobedu. Nisam iskočio kao pojedinac, sve je bilo u funkciji tima. Nekad neko izbije u prvi planu, odigra važnu ulogu, ali je najbitnija timska pobeda.

izvor: kkradnicki.rs  foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu