Osuđen na osam godina - iKragujevac


Hronika

Predrag Bojanić (34) iz Pančeva, koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule sestre Milena i Ljiljana Rusov, kao i Jadranka Jović i Predrag Fuštić na Pančevačkom putu nadomak Beograda, osuđen je na osam godina zatvora.

 

Tužilac Višeg suda i advokati porodica Fuštić, Rusov i Jović tražili su danas maksimalnu zatvorsku kaznu i doživotno oduzimannje dozvole za Bojanića.

Advokat vozača Predraga Bojanića Vuk Tufegdžić rekao je da se dogodila nesreća, da se Bojanić kaje i da mu treba suditi za nesreću.

Vozač Bojanić je rekao da se kaje, da moli sve da mu oproste i da je pod stalnim lekovima i sedativima u zatvoru. Bojanić i njegov suvozač Mirko Gačić (34) lakše su povređeni.

Kako tvrde Bojanićevi poznanici, on je u vreme tragedije bio u lošem psihičkom stanju jer mu je teško pao nedavni razvod braka.

- Predrag je dobar momak, posvećen porodici i poslu. Pre par meseci je prestao da živi sa suprugom i od tada češće izlazi u noćne provode. Sa nastradalim devojkama u poslednje vreme je intenzivno izlazio i družio se. Poznato je da voli brzu vožnju i nije svejedno sedeti s njim u kolima - rekao je jedan od Bojanićevih poznanika.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu