Ne propustite specijalnu ponudu! Harmony Homes stanovi po sniženim cenama, samo na prodajnom danu! - iKragujevac


Vesti

 Stambeni kompleks Harmony Homes, poznat po jedinstvenoj gradnji u Erdogliji, organizuje Prodajni dan, u četvrtak 23.05. od 12h - 20h u Galeriji Aleksić, koja se nalazi u Karađorđevoj 26.

Ovaj događaj ima za cilj da pruži jedinstvenu priliku da se potencijalni vlasnici nekretnina upoznaju sa svim prednostima koje ovaj kompleks nudi. Tokom prodajnog dana, posetioci će moći da: - Se informišu i pogledaju dostupne stambene jedinice, - Saznaju više o samoj arhitekturi i materijalima koji su korišćeni, - Upoznaju sa pogodnostima namenjenim budućim stanarima.

 

Prilikom posete Prodajnom danu, svi posetioci ostvaruju ekskluzivni popust od 50€ po m2 za kupovinu stana! Takođe, tim Harmony Homes-a će biti na raspolaganju da odgovori na sva pitanja, kao i da pruži detaljne informacije o uslovima kupovine, mogućnostima otplate, i svim dodatnim pogodnostima i benefitima koje nude. "Naš cilj je da pružimo moderan i udoban dom za svaku porodicu.

Verujemo da Harmony Homes nije samo stambeni kompleks, već zajednica koja nudi sigurnost, komfor i kvalitetan način života," rekao je Vladimir Dobi, predstavnik Harmony Homes-a. Pouzdano znamo da je Harmony Homes jedan od stambenih kompleksa koji privlači veliku pažnju time što će Kragujevcu pružiti novu dimenziju modernog i komfornog stanovanja. Zato, obezbedite svoj novi dom i postanite jedan od stanara u Harmony Homes kompleksu. Ne propustite ovaj događaj i iskoristite mogućnost kupovine nekretnine po najpovoljnijim uslovima.

Za više informacija o njihovoj ponudi stanova, posetite Harmony Homes zvanični sajt www.harmonyhomes.rs ili ih kontaktirajte pozivom na broj 066 360 016.

PR Lioneight

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu