CECA BUDUĆA KRAGUJEVAČKA SNAJKA: Srejovićev otac bio je proglašen za najboljeg sportistu BALKANA! - iKragujevac


Vesti

Folk zvezda Ceca Ražnatović (47) uplovila je u vezu sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Kragujevca, a ono što je interesantno jeste da je otac novog dečka folk zvezde nekadašnji uspešni sportista.

Naime, Bogdanov tata je Miloš Srejović, nekadašnji uspešni atletičar u disciplini troskok, koji je na Evropskom prvenstvu u Pragu 1978. godine osvojio zlatnu medalju.

Te godine je postao i najbolji sportista Balkana. Zbog povrede je u 25-oj godini prekinuo sportsku karijeru. Završio je Ekonoski fakultet i član je Mense, a u politiku je ušao 1994. godine.

Kaže da je ponosan što je u doba njegovog mandata Kragujevac dobio sportsku halu.

Inače, Cecin dečko Bogdan ima ćerku sa Zoranom Tasovac, inače sadašnjom devojkom Saše Kovačevića. Bogdan i Zorana su ostali u dobrim odnosima, a Srejović se upoznao sa Cecom tokom proslave jednog rođendana.

Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli na nekoliko druženja, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao nam je izvor dobro upućen u Cecinu vezu i dodao:

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - naveo je sagovornik.ceca1.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu