OBRAČUN U KRAGUJEVCU NAKON UBISTVA KIK-BOKSERA: Potraga za najboljim drugom ubijenog Radoša nakon pucnjave kod Elektrošumadije - iKragujevac


Vesti

Pucnjava koja se dogodila u subotu u Kragujevcu, a u kojoj je meta bio B.B. (30) samo je deo nastavka obračuna zbog ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića (28), saznaje "Blic".

Policija trenutno traga za jednim od najboljih drugova pokojnog Joksimovića zbog sumnje da je u subotu pucao na raskrsnici u Kragujevcu.

- B.B. (30), na koga je pucano u Kragujevcu tokom vikenda, vođa je kriminalne grupe, za koju se sumnja da stoji iza ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića koje se dogodilo sredinom septembra prošle godine - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Policija sumnja da je metak koji je ispaljen na B.B. pokušaj osvete za Joksimovićevo ubistvo. Pronađen je džip iz koga je pucano, a za osumnjičenim se intenzivno traga. B.B. se prema prvim nezvaničnim informacijama nalazio u autu "smart" jagodinskih registarskih oznaka kada je na njega pucao napadač iz džipa. Metak je prošao kroz prozor automobila, a na licu mesta je pronađena jedna čaura.

Inače, kik-boksera Joksimovića je septembra meseca prošle godine ubio Aleksa Miloradović (21) u poznatom kragujevačkom restoranu. Miloradović je, sa kacigom na glavi, u bašti restorana ispalio metak u grudi Joksimoviću i skuterom pobegao sa mesta ubistva. Pred istražnim organima priznao je da je pucao i ubio Joksimovića.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu