Svedočenje o incidentu na stanici u Kragujevcu, ovo se ne vidi na snimku: Psuje, kune i prska vodom - iKragujevac


Vesti

Radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu maltretirao je ženu (31), zbog čega ga je policija i privela, a javnost je mogla da vidi i snimak svega što se dešavalo. Kako je navedeno, on joj je uvrnuo ruku i navodno je šutirao. Najpre je navodno došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu devojka zbog toga udarila dva šamara.

Međutim, ono što nismo videli na snimku, ispričao nam je jedan od očevidaca incidenta. Prema njegovim rečima, putnica je pripadnika obezbeđenja prskala vodom, psovala ga i klela, a on na to nije reagovao.

- Išao sam tog dana da ispratim rođaku sa stanice. Kad sam stigao, žena je vikala kako je udarao radnik, pa je navodno pala u nesvest. Ostali su vikali kako je sramota što je tako uradio. Čovek je bio grub, a ona nikako nije htela da plati peronsku kartu od 100 dinara.

- Prskala ga je vodom, psovala i klela pred putnicima u prolazu, mi smo sve to videli i čuli, a on je ćutao, reč nije progovorio. Jedan čovek je branio ženu, ličio je na beskućnika - rekao je očevidac za Telegraf.

Inače, ovaj incident se dogodio pre dve nedelje, ali je snimak tek juče dospeo u javnost.

(Telegraf)

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu