TRAGEDIJA: Kragujevčanin nastradao u kanjonu Morače, porodica moli da se jave očevici - iKragujevac


Vesti

Marijan Đokić (39) iz Kragujevca stradao je u nedelju, 25. avgusta, na putu Podgorica-Kolašin, u mestu Bioče. Na njega je, po prvim i nezvaničnim informacijama, naleteo drugi automobil, zbog čega je ovaj motociklista izgubio kontrolu i sleteo s puta. Njegova porodica moli da joj se jave očevici ove nesreće kako bi se istina o iznenadnom gubitku muža i oca saznala.

Marijan se tog jutra vraćao sa mora, gde je na još nekoliko dana ostavio svoju ženu i decu.

- On je morao da se vrati u nedelju, jer je sutra radio, a deca i ja smo ostali do petka. Oko 8.50 poslao mi je poslednju poruku, da je napravio pauzu i da uskoro kreće dalje. Oko 9.10 već je bio mrtav - sa uzdahom kaže za Telegraf.rs njegova supruga Ivana.

Po prvim informacijama, automobil i motocikl sudarili su se pod nepoznatim okolnostima, usled čega je Marijan izgubio kontrolu nad motorom i sleteo u kanjon. On je poginuo na licu mesta, a njegovoj porodici se u toj sekundi život promenio iz korena.

Pored sve boli, Ivana, najednom samohrana majka, odlučna je da sazna šta se njenom mužu desilo.

- Moj suprug nikada nije divljao motorom. Bio je odgovoran, vozio je decu i mene. Ipak, nikada ne možete da budete potpuno sigurni. Onda sam videla komentare na vestima gde se javljaju očevici i brane ga. Pišu da su sve videli, da Marijan ništa nije bio kriv, da je automobil prešao u njegovu traku i očešao ga ...- kaže ona.

I izveštaj je, kaže, nagovestio nešto slično. Sve se dešavalo u desnoj polovini desne, Marijanove, trake.

- Molim sve ljude koji su bili očevici nesreće, koji su videli šta se desilo, da nam se jave. Znam da moga muža ništa neće vratiti, ali zbog njega i njegove dece moram da saznam istinu - kaže ona.

Očevici ove nesreće koji žele da pomognu porodici Đokić da sazna istinu o gubitku svog člana mogu im se javiti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Marijan Đokić radio je kao medicinski tehničar u Kliničkom centru u Kragujevcu. Radio je pri Angio sali kliničkog centra, a više od deset godina je u timu za akutno zbrinjavanje infarkta srca, i učestvovao je sa celokupnim timom u nebrojano reanimacija.

Poslednje dve godine obavljao je funkciju glavnog tehničara Angio sale, kolege za njega imaju samo reči hvale, kažu da je ostavio neizbrisiv trag.marijan 2.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu