NAJNOVIJA VEST: Jezero izbacilo telo muškarca, sumnja se da je u pitanju NESTALI FUDBALER - iKragujevac


Vesti

Telo nepoznatog muškarca pronađeno je sinoć u Garaškom jezeru kod Aranđelovca.

Kako je rekao portparol policijske uprave u Kragujevcu Slobodan Lazarević, beživotno telo muškarca sinoć je uočio ribočuvar. Portparolka Višeg tužilaštva u Kragujevcu Vesna Đorđević rekla je da je izdato naređenje za obdukciju tela i za DNK analizu, kako bi se ono identifikovalo.

U policijskoj upravi u Kragujevcu rečeno je da je "leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja" zbog čega mora da se radi DNK analiza, ukoliko na osnovu drugih tragova, pre svega preostale odeće, ne bude postojala mogućnost identifikacije.

Na obali ovog jezera je 7. februara ove godine pronađen automobil nekadašnjeg fudbaler Spartaka, Bojana Lomića (33), iz sela Poljanice u okolini Ljiga.

On je poslednji put viđen tog dana oko 13 sati kada je otišao na trening u novi fudbalski klub iz Novog Medoševca, a onda mu se izgubio svaki trag.

Nakon nestanka Bojana Lomića, oglasio se njegov brat Dejan, koji je rekao da je tog dana, kada je nestao, "pošao na trening".

"Promenio je klub i počeo da trenira u Novom Medoševcu, u okolini Lazarevca, gde je pošao na trening. Međutim, tu mu se izgubio trag. Pronašli smo njegov automobil blizu jezera Garaši, kod Aranđelovca, a u njemu smo našli kaiš i flašu konjaka koja je bila puna. Pored toga je stajala i oproštajna poruka sa rečima: 'Majko, oprosti, nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača'. Obišli smo jezero, ali nismo ništa uspeli da nađemo - rekao je Dejan.

Niko od rodbine nestalog fudbalera nije znao da je on bio bolsetan, niti se žalio zbog toga.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu