Sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE ostaju ova naselja! - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra.

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 15.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije (oko 60 min.) potrošačima u Beloševcu-bugarmala i kriva ćuprija, deo ulice 9.Maja, deo Bresnice kod Doma zdravlja,Ždraljica,Pivarski park i Brioni iznad Pirotehnike.

-Zbog seče rastinja u vremenu od 09.30 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Košutnjački vis, Dimitrija Isailovića, deo Mostarske u Bresnici, naselju Jabučje kod doma, Donjim Grbicama - Selištu i deo Desimirovca. 

-Zbog rekonstrukcije mreže u vremenu od 09.00 do 10.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu ulice Internacionalnih brigada i ulice Preko puta bezinske pumpe u Petrovcu a u vremenu od 12.00 do 13.00 sati u naselju Petrovac kod igrališta-Bare. 

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Crvenog Krsta br.18 i 20, Grada Sirena (soliter B ) i Kralja Petra Prvog br.25.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu