NEVEROVATNO : Svađa u POŠTI u Kragujevcu, razlog bizaran ili ? - iKragujevac


Vesti

Danas , povod   za neku svađu i nije potreban, svi smo kao narod kolektivno počeli da se i za najmanju sitnicu posvađamo, jer eto bolje tako,da svi slušaju i budu zapanjeni pogotovo na javnim mestima.

UŽAS:Tuča žena na zelenoj pijaci zbog čarapa 

Da smo često svedoci, nekad bizarnih razloga za svađu govori i ova situacija , koja se odvijala   u jednoj kragujevčkoj pošti.Naime, do svađe je došlo kada je jedna starija gospođa koja je bila za šalterom, želala da ustupi svoje mesto majci sa dvoje dece, i ništa u ovome ne bi bilo čudno, to je normalna stvar majke sa malom decom i trudnice uvek imaju prventsvo u svemu, pa i u plaćanju računa.

Međutim, tada je neki stariji gospodin počeo da viče, da žena nema pravo da ustupa mesto, da ne može  to tako i da stvar bude još gora nije dopustio majci sa dvoje dece da se približe šalteru. Svađa je trajala dobrih pet minuta, dok žena koja je želela da bude ljubazna, nije završila plaćanje, jer jasno je da nije mogla zbog starijeg gospodina da ustupi mesto, i izašla.

Stariji gospodin je i dalje mrmljao nešto  sebi u "bradu."

Jedno je sasvim sigurno, svi smo mi nekad zauzeti, okupirani obavezana, nemamo dovoljno vremena, ali uvek barem malo treba da ukažemo poštovanje majkama sa malom decom, trudnicima.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu