VAŽNO OBAVEŠTENJE: Najava isključenja struje za sutra - iKragujevac


Vesti

Zbog radova na električnoj mreži sutra 21.06.2016 godine, bez električne energije ostaće ova mesta:

Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Vojvode Stepe i u vikend naselju Teferič.

- Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Aleksandra Visockog, Josipa Kelave, Dragoljuba Milovanović Deme i deo potrošača u naselju Erdeč kod škole. 

- Zbog merenje napona u trafostanici u vremenu od 10.00 do 11.30 sati doći će do kratkih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Veliko polje. 

- Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Ivanke Moačević, Grada Piteštija, Viktora Bubnja, Mostarska, Užičke Republike, Starhinje Babić, Veselina Masleše, Dušana Srezović, Biševska , Goranska i deo Beogradskog bataljona. 

- Zbog pregleda niskonaponskih izvoda u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Komarička,19.Oktobra, Naserova, Vladice Čubrila, Miodraga Nešić u naselju Ilićevo kod samoposluge. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu