TUGA U KRAGUJEVCU, DRUŽENJE SE PRETVORILO U TRAGEDIJU: Milica je bila odličan đak, predsednica odeljenske zajednice! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u selu Čumić kod Kragujevca nastradala je učenica četvrtog razreda Druge tehničke škole iz ovog grada, Milica Milojković.

U nesreći je povređena njena drugarica iz razreda Aleksandra Jovanović, koja je slomila ključnu kost i čeka operaciju. Automobil marke "pežo" u kome su bili poginula i povređena vozio je Marko Komatović, takođe učenik ove škole. Komatović je van životne opasnosti i bez teških telesnih povreda.

Svi učenici su išli u odeljenje IV-3. Okupili su se tog dana na placu u selu Čumić kod svog razrednog starešine Miroslava Vukadinova. Njihovo druženje bilo je tradicija, a deca su se uveče vraćala u koloni od pet automobila. U istoj koloni bile su još dve profesorke, koje su takođe prisustvovale slavlju.

Kako za "Blic" kaže razredni starešina Miroslav Vukadinov okupljanje koje je počelo u 9 sati izjutra se, nažalost, pretvorilo u tragediju.

Pravio se roštilj, deca su igrala i fudbal i uveče su krenuli svojim kućama. Kako kaže njihov razredni, niko nije bio pod dejstvom alkohola.

Deca i profesori ove škole će danas posetiti porodicu nastradale učenice koja je bila i organizator druženja. Bila je odličan đak, predsednica odeljenske zajednice, a ovo je bilo druženje pred matursko veče, koje je zakazano za 2. jun.

Izvor: Blic, Nebojša Radišić

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu