18. sednica Skupštine grada zakazana za petak - iKragujevac


Vesti

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Saša Milenić zakazao je za petak 28.februar, sa početkom u 9 časova, XVIII redovnu sednicu Skupštine grada.Tome su prethodile konsultacije sa šefovima odborničkih grupa koje je održao zamenik predsednika Skupštine grada Milan Urošević.

Na 18. sednici gradskog parlamenta naći će se predlog Odluke o eksternoj reviziji završnog računa budžeta grada Kragujevca za 2013.godinu, kao i predlog Odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine grada.

Odbornici će se izjašnjavati i o predlozima akata iz oblasti prostornog i urbanističkog planiranja i to – Predlogu Odluke o izradi plana detaljne regulacije “Dela naselja Avala – Goliš i Lipe“, predlogu izmena i dopuna plana detaljne regulacije “Matične lokacije grupa Zastava“ i predlog izmena i dopuna plana detaljne regulacije “Radne zone stara Zvezda“. Tačke dnevnog reda o kojima će raspravljati i izjašnjavati se odbornici gradske skupštine na 18. redovnoj sednici su i Predlog Odluke o uslovima i načinu postavljanja privremenih objekata ugostiteljske namene na teritoriji grada Kragujevca kao i predlozi Odluka o davanju saglasnosti na programe rada ustanova kulture čiji je osnivač grad Kragujevac.

Konsultacijama kod zamenika predsednika Skupštine grada Milana Uroševića prisustvovali su svi šefovi odborničkih grupa osim SNS-a i DS-a.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu