Grujin: "O kakvoj regularnosti lige govorimo?" - iKragujevac


Sport

Predsednik košarkaškog kluba Radnički Ivan Grujin nije krio ogorčenost načinom na koji je smenjen direktor Superlige Predrag Bojić, takođe ističe da se ne može pričati o regularnosti u ligi nakon "onakvog postupka pojedinaca".

"O kakvoj regularnosti takmičenja govorimo, a onda menjamo direktora lige uoči najvažnijih mečeva. Otvoreno kažem da je Radnički protiv smene Bojića, kome dajemo punu podršku. Katastrofalno je ponašanje predsednika ligaša Jovičića, koji je do juče tesno sarađivao sa direktorom, a onda glasao za smenu. Trebalo bi njega smeniti, sramota..." jasan je prvi čovek Radničkog.

Taj klub juče nije imao pravo glasa jer je na sednici bio prisutan Grujinov zamenik, ali i pored toga glas Kragujevčana ne bi promenio konačan ishod glasanja.

"Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem sednici, a moja zamena nije imala pravo glasa, mada u konačnom raspletu to ništa ne bi promenilo" razočaran je Grujin.

Radnički se neće takmičiti u plej-ofu ali je svakako važno da svaki klub podigne glas i kaže svoje mišljenje o tome kako stvari (ne) mogu da funkcionišu u Superligi.

izvor: sportske.net  foto: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu