Birčević: Protiv Partizana branimo čast - iKragujevac


Sport

U poslednjem kolu regularnog toka Superlige Srbije Radnički gostuje Partizanu u subotu 25. maja od 18 časova, gde će pokušati da se pobedom oproste od tekuće sezone.

Iako su nakon ogromnog neuspeha, ostanka bez plej-ofa i plasmana u ABA ligu lišeni imperativa pobede u "Pioniru", Stefan Birčević smatra da se mora odigrati časno protiv šampiona Srbije.

"Pobeda nije zagarantovana ni jednoj ekipi, ali mi ne odlazimo iz Kragujevca spuštenog garda. Sa Partizanom ove godine imamo pozitivan skor, želimo to da zadržimo. Naravno, takmičarski su u prednosti jer su ostvarili svoj cilj. Ovo će im doći kao pripremna utakmica za plej-of, ali za nas je odbrana časti profesionalaca" kazao je Birčević.

Birčević se u tim vraća nakon povrede a priznaje da ne bi želeo da duel sa Partizanom bude njegov poslednji u dresu Radničkog, iako je ekipa ostala bez plasmana u ABA ligu.

"Među igračima vlada interesovanje za dalju sudbinu kluba, znam da većinu zanima saradnja, a da li će i biti nastavljena pre svega zavisi od interesa kluba i odluka koje će uprava uskoro da donese. Što se mene tiče, uz Radnički sam dok god klub računa na mene, a to može da bude najmanje još godinu dana, koliko traje važeći ugovor" istakao je Birčević.

izvor: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu