Golman Ekonomca ''zaradio'' nagnječenje i deformitet nosa! - iKragujevac


Sport

Nezapamćen skandal i siledžijsko ponašanje sudije Saše Stefanovića iz Niša i dalje je centralna tema razgovora u sportskim krugovima. Podsetimo pomenuti sudija je udario golmana Ekonomca, iz samo njemu poznatih razloga.

 

Još traje neverica za sve što je viđeno na parketu i što je uslovilo prekid drugog finalnog meča plej-ofa između Ekonomca i Marba. Na komentare da je više ''odglumio'' nego što je stvarno dobio udarac, golman Ekonomca i reprezentacije Srbije navodi da svi mogu da pogledaju snimak, a da su mu u kliničkom centru konstatovali nagnječenje i deformitet nosne piramide. 

– Poštovao bih, pre svega, kolege iz reprezentacije, sa kojima sam doskora igrao i nikoga od njih nikad ne bih vređao. Svako ko sumnja u mene, neka pogleda snimak, koji su mnogi videli, i neka u njemu potraži potvrdu za konstatacije. 

Nagnječenje i deformitet nosne piramide. Dobio sam analgetike za terapiju, ali više je prisutan taj psihički u odnosu na fizički bol. Možete li da zamislite da je ovako nešto moguće – u neverici se zapitao Aksentijević.

izvor: zurnal.rs  foto: beta

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu