Muta: Imamo plan ''B'' - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog odigrali su najefikasniju partiju u domaćem prvenstvu, ubedljivo su savladali užičku Slobodu sa 96:58.  Trener Kragujevčana Miroslav Muta Nikolić je nagovestio da će Radnički možda pronaći i neko alternativno rešenje u situaciji u kojoj se našao.

 

 

 

Pobeda Vojvodine nad Mega Vizurom označio je oproštaj Radničkog od domaćeg plej-ofa, ali i od učešća u ABA ligi naredne sezone. Zato i više nego ubedljiva pobeda nad Užičanima nije donela nikakvu korist Radničkog.

- Iako smo znali ishod utakmice u Zemunu, do izražaja je došla razlika u kvalitetu igrača. Šansu su dobili i mlađi igrači. Jako sam zadovoljan onim što su pružili Miljenović, Jović, Dimić. Ranije sam se oslanjao na starije igrače, trebalo je mlađe još pre da forsiram, ali šta je - tu je. Bitno nam je da se Birčević vratio na parket posle povrede. Okrećemo se dalje, sledi nam poslednje kolo sa Partizanom. Idemo u Beograd da pobedimo. U hodu ćemo rešavati šta dalje, sledi dogovor sa upravom - imamo plan B, izjavio je Muta.

izvor: kkradnicki.rs   foto: beta

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu