Marjanović: Pazarci love u mutnom - iKragujevac


Sport

Predsednika Radničkog 1923 Milenka Marjanovića pisanije i izjava portparola Novog Pazara Redžepa Koraća nije previše uzbudila, s druge stane, ni ravnodušnim ostavila.

– Ne interesuju me tuđa saopštenja – jasan je Marjanović. – Da smo nameštali ne bismo do juče bili pretposlednji. Igramo časno i pošteno, pokušavamo da sačuvamo superligašski status. I, ne kukamo nad tuđim grobom, kao neki! Gledamo isključivo naša posla, vodimo našu brigu. Muški, iako hendikepirani neigranjem petorice igrača, odigrali smo meč po žezi u Užicu, ostavili upečatljiv utisak i na publiku.

Prvi čovek kragujevačkog kluba napravio je dramsku pauzu, potom nastavio u istom stilu:
– Ne može saopštenje jednog kluba da potrese Srbiju, celu! Odigrali smo 28 kola i sad je samo to, poslednje, neregularno. Samo iz razloga što je neko došao u problem. Pogotovo što se ništa ne zna, četiri kluba se bore za opstanak. Na kraju krajeva, ko to kaže da će Novi Pazar da ispadne?! Sve to, verujte, liči na stari sistem „drž`te lopova”. Stani, bre, šta to znači!?

Opaska da se radi, ipak, o neočekivanom rezultatu, da je Sloboda u ovom prvenstvu jedino u Užicu izgubila od Zvezde – nije poremetila ritam rečenica Milenka Marjanovića.

– Da vam kažem: pobeđivali smo i gubili, kod kuće i u gostima, i nikad se nismo žalili. Sve je fudbal, uostalom, zašto neko ne može da ima slab dan, motiv? Naša želja za pobedom je bila jaka, čvrsta. Za razliku od rivala, s druge strane, nije bilo penala, spornih situacija. Sve je, dakle, bilo čisto i, zbilja, ne bih da komentarišem njihov pokušaj da uđu u završnicu i, možda, nešto ulove u mutnom. Što se našeg kluba tiče, kazah malopre, sve je transparentno, sportski i pošteno.

izvor: žurnal.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu