Muta: ''Bio bi neuspeh da se ne plasiramo u ABA ligu'' - iKragujevac


Sport

Posle bobede Radničkog nad Vojvodinom, trener Kragujevčana Miroslav Muta Nikolić pohvalio mlađe igrače koji su izneli veći teret i dodao da će se Radnički boriti dok god bude imao šanse za plasman među prve četiri ekipe koje idu u ABA ligu. 

Posle duela u Novom Sadu, trener Miroslav Nikolić je priznao da su njegovom timu, ''mnogi vozovi prošli''.

''Mogli smo da ne budemo u ovoj situaciji da uskačemo u zadnji vagon. Ipak borićemo se do kraja, to je stav i igrača i stručnog štaba.

Što se tiče našeg dometa u Superligi, bio bi neuspeh da se ne plasiramo u ABA ligu. Igraćemo još protiv Slobode i Partizana, a videćemo kako ćemo se izboriti.

Vojvodini svaka čast, odlično je odigrala Superligu, ali mnogo bi im bilo 2-0 da pobede ovako kvalitetnu ekipu kao što je Radnički'', istakao je Nikolić.

On je podsetio i na velike probleme koje ima sa povredama igrača, ali je zato pohvalio ''mlađu gardu'' koja je u Novom Sadu iznela veći teret.

''Poterali su nas pehovi, sada se i Vuksanović povredio, Birčević još ne igra, a mnogo nam znači, Borisov je odlično odigrao večeras, iako je i on pod povredom, ali je stisao zube, Ćapin nam je nezalečen. Sa druge strane, možemo i da se pohvalimo malo, mlađi igrači su bili na visini zadatka, igrali su dobro Mljenović, Jović i Dimić'', ocenio je Nikolić.

izvor: kkradnicki.rs   foto: beta

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu