Nema popusta za Radnički! - iKragujevac


Sport

Trener Užičana Ljubiša Stamenković izjavio je da će njegov tim u meču sa Kragujevčanima odigrati maksimalno motivisano, na pobedu, bez obzira na činjenicu što su gostima neophodni bodovi u borbi za opstanak.

Poklonici najvažnije sporedne stvari na svetu u Užicu i Kragujevcu sa nestrpljenjem očekuju duel ova dva rivala u najvećem srpskom derbiju južno od Beograda.

rener Slobode Ljubiša Stamenković na ovom meču može da računa na najbolji sastav jer se u ekipu vraća i kapiten Jovica Vasilić, koji je zbog kartona propustio duel u Nišu.

''Željno iščekujemo subotu i duel sa velikim rivalom, imamo jak motiv da pred svojim navijačima u fantastičnoj atmosferi izborimo još jednu pobedu. Gostima 'gori pod nogama', ali na to se nećemo osvrtati, mi uvek igramo na tri boda, jako i ofanzivno, sa željom da dominiramo.

Imam na raspolaganju najbolji mogući sastav, verujem u ove momke, dokazali su čitave sezone da su pravi i da na fantastičan način reprezentuju svoj grad i klub, baš kao i naši navijači od kojih očekujem veliku podršku, jer ovo za nas nije običan duel, u pitanju je tradicionalni rivalitet ove dve ekipe'', kaže Stamenković.

izvor: fksloboda.rs  foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu