Udovičić: Moramo da pružimo maksimum ako želimo trofej - iKragujevac


Sport

Kapiten vaterpolista Radničkog Vanja Udovičić očekuje neizvesan odlučujući meč sa Zvezdom, kojoj daje status favorita zbog podrške sa tribina.

Odlučujući, peti meč finalne serije vaterpolo šampionata Srbije između Crvene zvezde i Radničkog igra se u sredu od 20:00 na Tašmajdanu, uz prenos na televiziji B92.

U prva četiri meča pobede su ostvarivali domaćini, a samo je u poslednjem, četvrtom meču koji je odigran u Kragujevcu izostala drama.

"Teško je prognozirati kada se sastaju dve ovako jake ekipe. Zvezda će biti jako motivisana, nošena sjajnom podrškom sa tribina, pa je zbog toga možda i blagi favorit. Pokušaćemo da kontrolišemo igru i da eliminišemo jeftine golove koji na kraju presudjuju. Dobro smo odigrali u Kragujevcu, ali moramo još bolje ako želimo trofej", rekao je Vanja Udovičić.

Aleksandar Ćirić je rekao da se ekipe dobro poznaju i da neće biti velikih promena u taktikama.

"Uspeli smo da pokažemo karakter u sprovođenju taktičkih zamisli koje su od nas tražene, iako smo imali dosta problema. Skupili smo se i pored povrede Slavka Gaka, koji je izuzetno važna karika u našoj igri i uspeli da izborimo majstoricu. Medjutim, iako smo prezadovoljni učinjenim, ne smemo dozvoliti da nas ta pobeda zaslepi. Dobro poznajemo jedni druge, pa ne verujem da će se nešto specijalno promeniti na taktičkom planu", rekao je Ćirić.

izvor: b92.net  foto: vkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu