Petronijević: Sudija prećutao penal - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog nisu uspeli da u duelu sa šampionom dođu do izuzetno važnih bodova u borbi za opstanak, iako su u većem delu utakmice bili ravnopravan, pa čak povremeno i bolji rival. Graditelj igre Radničkog Dušan Petronijević navodi da su sudije oštetile Kragujevčane u ovom meču. 

Odluka sudije Dejana Santrača, s početka drugog poluvremena, nije išla u prilog Kragujevčanima, koji smatraju da su u toj situaciji oštećeni za najstrožu kaznu.

– Prošao sam pored Stankovića, imao sam otvoren put, kada sam rukama povučen. Po pričama drugih, glavni arbitar je stavio pištaljku u usta, držao je nekoliko sekundi, ali se nije odlučio da dosudi jedanaesterac, koji je po meni postojao.

– Ovo je bila verovatno naša najbolja utakmica i sigurno je da smo bili bolji od Partizana. Zaslužili smo neuporedivo bolji ishod, a sada nam ništa drugo ne preostaje nego da „izginemo“ na terenu i da nadoknadimo propušteno. Borićemo se dokle god i teoretski budemo mogli da dosegnemo opstanak - uverava Dušan Petronijević.

izvor: zurnal.rs  foto: radnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu