Vaterpolisti Radničkog žele ''majstoricu'' - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog će večeras od 19.00 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, u četvrtoj utakmici plej-ofa dočekati Crvenu zvezdu gde će pokušati da anuliraju prednost gostiju i izbore ''majstoricu''. 

 

Radnički dočekuje Crvenu zvezdu koja ima prednost od 2:1 u pobedama pa bi na današnjem meču mogla da ostvari trijumf koji bi je doveo do trofeja.

Trener Dejan Savić je pred meč prepustio ulogu favorita domaćinu ali je priznao da će Zvezda čekati svoju priliku da napravi "brejk" i tako reši pitanje ko će biti novi šampion.

"Sada blagu prednost dajem Radničkom. Biće izuzetno teško, vraća im se suspendovani Vanja Udovičić" kazao je Savić pred dolazak u Kragujevac.

Njegov kolega Dejan Udovičić osvrnuo se i na suđenje jer veruje da bi taj aspekt utakmice mogao da donese prevagu jednoj ekipi.

"Nadam se da ćemo igrati majstoricu u Beogradu. Potrebna nam je velika podrška naših navijača i hladna glava u predstojećoj utakmici, kako bismo usmerili meč u željeni pravac. Kao trener, očekujem da će, radi objektivnosti, regularnosti i istine, suđenje u Kragujevcu biti isto kao na dve utakmice u Beogradu, u odnosu na domaćina" istakao je Udovičić.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu