''Đavoli'' najavili jak otpor Partizanu - iKragujevac


Sport

Fudbaleri  Radničkog  su sve bliži ispadanju, a da situacija po njih bude još gora, u goste im dolazi vodeći Partizan, kome su bodovi neophodni u borbi za titulu. Ipak, ekipa Dragoljuba Bekvalca veruje da može da se na pravi način suprotstavi favoritu.

Kragujevčani u ovaj susret ulaze kao pretposlednji na tabeli i kao ekipa koja u prethodna četiri kola nije postigla niti jedan gol.

Crno-belima će se suprotstaviti u nekompletnom sastavu, bez Marka Mirića, a neizvestan je i nastup iskusnog Darka Spalevića.

Ipak, i pored svih problema, u Radničkom veruju da mogu da iznenade favorita.

''Dolazi nam najteži protivnik u ovom trenutku. Mi želimo da ostvarimo svoje ciljeve kao i ekipa Partizana, samo što su njihovi cljevi šampionski, a naši su borba za opstanak. Siguran sam da će se devedeset minuta voditi neizvesna borba, a ko će ostvariti svoj cilj znaćemo na kraju utakmice'', izjavio je šef struke Radničkog Dragoljub Bekvalac.

Standardni prvotimac Kragujevčana Ivan Petrović se uzda i u podršku sa tribina.

''Mi se nalazimo u veoma teškoj situaciji i moramo da pružimo i više nego što je objektivno moguće. Ovom prilikom bih pozvao sve navijače i ljubitelje kluba da u subotu dođu i pruže nam podršku koja nam je preko potrebna u osvajanju bodova'', poručio je Petrović.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu