Čančarević: I Radničkom i Partizanu pobeda imperativ - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog ugostiće ekipu Partizana. Meč se igra u subotu od 15.00 časova na ''Čika Dači''. Poslednja prepreka Partizanu u Kragujevcu biće čuvar mreže Radničkog  Ognjen Čančarević, koji je svestan da ga čeka izuzetno težak zadatak, jer će morati da zaustavi najefikasniji tim Jelen Superlige Srbije.

- I Partizan i mi se nalazimo pod imperativom pobede. Njima je trijumf neophodan u borbi za trofej, a nama da spasimo "goli život". Šampion je po imenima kvalitetniji rival, ali naše mesto na tabeli nije merilo kvaliteta koji ekipa poseduje. Pokušaćemo da učinimo sve da osvojimo bodove - rekao je Čančarević.

- Zvezda će sigurno sa pažnjom pratiti naš meč i čekati eventualni kiks Partizana. Oni se nadaju da će Radnički odraditi posao za njih, ali mi gledamo samo našu računicu. Nije nam bitno da li je u subotu sa druge strane Partizan, Zvezda ili Vojvodina, jer bodovi nam trebaju bez obzira na to ko je rival.

Čančarević je naglasio da mogu da se nadaju premijama ukoliko naprave dobar rezultat.

- Biće premija. Ljudi iz uprave će sve učiniti da nekako "iskopaju" novac jer nam je utakmica sa crno-belima prelomna. Bodovi nam izmiču, a sve je manje do kraja prvenstva. Kada smo ušli u Superligu imali smo cele sezone i malu pomoć sreće, a ove sezone je nemamo ni malo. Bili smo u nekim mečevima i bolji, ali nismo uspevali da osvojimo tri boda. Valjda će nas sreća sad pogledati.

- Pričali smo sa trenerom o meču sa prvakom. Bekvalac nam je jasno poručio da je ovo naša utakmica, da treba da se dokažemo i udaljimo od zone ispadanja - zaključio je Čančarević.

izvor: sportal.rs  foto: fkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu