Udovičić: Opet je odlučio jedan ''gol'' - iKragujevac


Sport

Trener vaterpolista Radničkog Dejan Udovičić, posle poraza od Crvene zvezde u trećoj utakmici plej-ofa, naveo je da njegov tim nije iskoristio povoljne prilike u završnici susreta, kada je mogao da izbori produžetke.

Trener Radničkog rekao je da je Slavko Gak polomio šaku i da nije zadovoljan što će njegov klub celu finalnu seriju igrati u nekompletnom sastavu.

„Kao i u prethodna dva meča, sada je odlučio jedan gol. Na našu nesreću, Slavko Gak je još na početku zadobio prelom šake i to nas je dosta poremetilo. Gak je fenomenalno odigrao prve dve utakmice, njegovo odsustvo se osetilo. Međutim, bez obzira na sve probleme, verujem da možemo da dobijemo narednu utakmicu u svom bazenu i izborimo majstoricu“, poručio je Udovičić.

Filip Filipović je ocenio da je Radnički imao otvorenu utakmicu.

„Sami smo krivi, prokockali smo priliku da napravimo brejk. Ipak, moramo da budemo zadovoljni kako smo odigrali bez suspendovanog kapitena Vanje Udovičića. Verujem da ćemo u sjajnoj atmosferi u Kragujevcu odigrati mnogo bolje i produžiti seriju“, rekao je Filipović.


Vaterpolista Radničkog Damir Burić kazao je da se nada da će Kragujevčani ipak uspeti da dodju do trofeja.

"Utakmicu smo odigrali u dobroj atmosferi. Obe ekipe su igrale jako, pogotovo u odbrani. Nije dobro što smo izgubili, ali idemo kući i tamo ćemo pokušati da izborimo petu utakmicu", istakao je Burić.

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa na programu je 11. maja u Kragujevcu, a eventualna peta 15. maja u Beogradu.

izvor: beta   foto: vkradnicki.rs 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu