Nikolić: Protiv Nišlija kao sa Partizanom - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog u subotu od 18 časova u osmom kolu Superlige Srbije dočekuju niški Konstantin. Centar Kragujevčana Uroš Nikolić napominje da Nišlije nisu favoriti za Jadran, ali su svakako vredni poštovanja. 

Nikolić je drugi strelac Radničkog u prvom delu sezone Superlige, ubeležio je 77 poena, a efikasniji je samo Vajt sa 117 pogodaka. Isti je poredak i na listi korisnosti igrača iz prestonice Šumadije. Uroš je i drugi na listi skakača. Centar Kragujevčana iznosi utiske o Nišlijama i procenjuje njihove mogućnosti u Jezeru. 

- Nisu favoriti za Jadran, ali su svakako vredni poštovanja. U tom prvoj utakmici su pokazali da se bore od prvog do poslednjeg minuta. Uspeli su da se rezultatski vrate, posle zaostatka od deset poena, "ginuli" su na terenu. Zbog toga ćemo im posvetiti maksimalnu pažnju u revanšu. Pristupićemo sa punom odgovornošću, opuštanje nije dopušteno, izjavio je Nikolić.

Željan daljeg dokazivanja stručnom štabu i kragujevačkoj publici, Nikolić iznosi "recept" za sledeći uspeh u Jezeru.

- Motivacija mora da nam ostane na nivou koji je bio protiv Partizana. To, objektivno, jeste teže sprovesti u delo, ali svi smo svesni težine preostalih utakmica u Superligi. Daćemo sve od sebe da nam učinak pred domaćom publikom u ova tri kola bude stoprocentan. Pobeda nad prvakom Jadrana i Srbije nam je dala krila, uveren sam da ćemo to da pokažemo već protiv Nišlija u subotu, naglasio je Nikolić.

izvor/foto: kkradnicki.rs

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu