Radnički: ''Centri moći'' nam ne dozvoljavaju da osvojimo plej-of! - iKragujevac


Sport

Povodom kažnjavanja igrača Radničkog sa dve, odnosno jednom utakmicom neigranja Dejan Udovičić rekao je da su dupli aršini najveći problem srpskog vaterpola. Određeni ''centri moći'' ne dozvoljavaju Kragujevčanima da osvoje još jednu titulu.

U subotu je u Kragujevcu novi duel Radničkog i Crvene zvezde u finalu plej-ofa, a domaći tim će nastupiti bez suspendovanih Vanje Udovičića i Damira Burića, što je izazvalo nezadovoljstvo u redovima Radničkog.

Tim povodom u Gradskoj upravi Kragujevca održana je konferencija za novinare na kojoj je trener Radničkog Dejan Udovičić podsetio da je njegov klub, zajedno sa Partizanom i Vojvodinom zahtevao da se najvažniji mečevi povere arbitrima iz inostranstva.

''Ne želim da aboliram svoje igrače od odgovornosti, ili krivice, ali tražim da se utvrdi da li je u spornom delu meča postojalo 'mrtvo vreme'. Na snimku se vidi da je jedan sudija odlučio da meč nastavi, a drugi nije, zbog čega je semafor prvo bio zaustavljen, a tek kasnije pušten'', objašnjava Udovičić.

Znatno oštriji u kritikama onih koji su izrekli kazne vaterpolistima Radničkog bio je Jovan Pavlović Bojadžić, pomoćnik gradonačelnika Kragujevca za sport.

''Ovde je reč o nastojanju 'centara moći' da se onemogući Radničkom da osvoji titulu koja mu je na dohvat ruke'', poručio je Pavlović Bojadžić, dodajući da odluka o kažnjavanju pomenutih igrača nije sportska, nego ''administrativna''.

izvor: tanjug   foto: starsportphoto

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu