Derbi u Kragujevcu: Radnički dočekuje Partizan - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog odmeriće snage sa beogradskim Partizanom u sredu 1. maja u hali ''Jezero'' od 18.00 časova u derbiju 7. kola Superlige Srbije.

Nakon skora 2-4 u srpskom šampionatu, Kragujevčani u naredna tri kola igraju na domaćem terenu. U nastavku takmičenja sledi derbi Radnički-Partizan, gde će Kragujevčani biti u prilici da pred domaćim navijačima nadoknade propušteno u prvom delu sezone i tako vrate ekipu na kolosek koji vodi ka srpskom plej-ofu. 

U Radničkom vlada uverenje da je vreme rezultatskih kikseva prošlo. Učešće na regionalnom fajnal foru je potvrdilo da su igrači spremni za maksimalnu borbenost.

Za potpuni preokret na tabeli srpskog šampionata, igrači su rešeni da igraju bespoštedno. Pozivaju navijače da podrže klub u ambiciji da se nađe na domaćem plej-ofu i tako zajedno izbore nadmetanja u Jadranskoj ligi pred Kragujevčanima i petu sezonu zaredom.

Ulaznice za ovaj srpski derbi, po ceni od 300 dinara, biće u prodaji u utorak i sredu od 12 do 18 časova isključivo na blagajnama hale Jezero. Pri kupovini je obavezna dostava kopije lične karte, a uz jednu kopiju moguća je kupovina najviše četiri ulaznice.

izvor/foto: kkradnicki.rs

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu