Muta: ''Zovu nas seljačkom ekipom, kao da smo mi kreteni'' - iKragujevac


Sport

Trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić, posle poraza Radničkog u polufinalu fajnal fora, ušao je u verbalni konflikt sa Dejanom Tomaševićem. Razlog koji je isprovocirao šefa struke Radničkg jesu upućene čestitke treneru crveno–belih Radonjiću od strane Tomaševića. 

Bez dlake na jeziku, sasuo je Nikolić bujicu oštrih reči. Ni hladne glave, trener Radničkog ne smatra da je pogrešio.

– Briga me šta ko misli, znam da sam u pravu.

Međutim, za razliku od snimka na internetu, mnogo razložnije obrazlaže ljutnju i odnos srpske kuće košarke prema Kragujevčanima.

– Pitam se, jesmo li mi Nemci u Kragujevcu? Kada čujete njihove izjave, puna su im usta brige za srpsku košarku, a na „terenu” je potpuno drugačija situacija. Svi kažu kako bi trebalo da se dignu Užice, Novi Sad, Kruševac, Čačak, Kragujevac, ali čim smo pripretili interesima Crvene zvezde i Partizana, odmah nas guraju nazad. Zovu nas seljačkom ekipom, kao da smo mi kreteni, iako se bavimo istim poslom, kao i oni u Partizanu i Crvenoj zvezdi, rekao je Muta.

Strateg Kragujevčana takođe napominje da je ponašanje Dejena Tomaševića bilo nedopustivo. 

- Ne može neko ko je predstavnik Saveza da se pojavi na fajnal-foru ABA lige i da navija za jedan klub. Nije Zvezda pobedila Cibonu ili Olimpiju, nego drugi srpski klub. Ako obavljaš funkciju poput Tomaševića, navijanje ti nije dozvoljeno, ističe Muta.

izvor: zurnal.rs   foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu