Bekvalac: Protiv Jagodine moramo pružiti maksimum - iKragujevac


Sport

Trener fudbalera Radničkog 1923 Dragoljub Bekvalac, izjavio je da utakmica protiv Jagodine dolazi u nezgodonom trenutku za njegovu ekipu.

"U izuzetno teškom i nezgodnom momentu za Radnički dolazi jedan jako ozbiljan klub, kvalitetna i izuzetno (dobro) vodjena ekipa. Mi smo u situaciji da nikome ne pretimo, naročito ne dobroj ekipi kao što je Jagodina", rekao je Bekvalac.

On je kazao da bi eventualna pobeda znatno pojačala sampouzdanje njegovih igrača.

"Sigurno je da nam ovi bodovi znače i da će fudbaleri dati svoj maksimum, a za koliko će to biti dovoljno, videćemo nakon utakmice. Ja ću takođe pružiti svoj maksimum na treninzima i zajedno s igračima učiniti da pokušamo da osvojimo tri boda koji će biti podstrek za dalju borbu za opstanak", kazao je Bekvalac.

Odbrambeni fudbaler Kragujevčana Petar Pavlović kazao je da će ekipa pružiti maksimum i pokušati da osvoji sva tri boda protiv Jagodine.

"Jako teška utakmica u jako teškom trenutku za nas. Dolazi nam dobra ekipa, ekipa koja je finalista kupa Srbije. Mi verujemo u sebe i svoje kvalitete. Svesni smo situacije i narednog protivnika. Daćemo sve od sebe, poslednji atom snage, da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Pavlović.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu