Finale Kupa u Kragujevcu: Ekonomcu se smeši prvi pehar - iKragujevac


Sport

Finale nacionalnog Kupa Srbije u futsali igra se večeras od 19.00 časova u hali ''Jezero'' u Kragujevcu. Aktuelni šampion Srbije, ekipa Ekonomca boriće se za svoj prvi trofej u ovom takmičenju protiv beogradskog Marbo Intermeca.

 U Kragujevcu se večeras igra finale nacionalnog futsal Kupa Srbije u kome će se sastati Ekonomac i Marbo Intermeco.

Domaćin večerašnjeg finala biće aktuelni šampion države a gost brani trofej osvojen u Kupu prošle godine.

"Kada samo jedna utakmica odlučuje, onda su sve karte otvorene. Mislim da trenutno igramo bolje u odnosu na našeg rivala, kvalitetnija smo ekipa i prvi put igramo finale Kupa u Kragujevcu, tako da u tome vidim neke osnove našeg trijumfa" kazao je trener Ekonomca Ivan Božović.

Ekonomac je u tekućoj sezoni već dva puta bio bolji od Marba slavivši rezultatom 6:3 i 4:1 ali kapiten Kragujevčana smatra da to nije pravi pokazatelj odnosa snaga dva tima.

"To što smo u ovoj sezoni već dva puta savladali Marbo Intermeco ne mora ništa da znači. I te kako nam je poznat njihov sistem igre, dobro smo ga anlizirali i verujem uspostavili smo igru, kojom na najbolji način možemo odgovoriti. Naša prednost je igra u odbrani, koju smo izdigli na visok nivo, što bi trebalo da omogući da naši napadači, na drugoj strani, donesu prvi trofej u Kragujevac u ovoj sezoni" poručio je Vidan Bojović.

Ekonomac će večeras nastupiti u najjačem sastavu a čelnici kluba odlučili su da ulaz u halu "Jezero" bude besplatan kako bi se okupio što veći broj navijača i ljubitelja futsala.

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu