''Đavoli'' smenili trenera - iKragujevac


Sport

Uprava kragujevačkog Radničkog donela je odluku da smeni dosadašnjeg šefa stručnog štaba Dejana ''Švabu'' Đurđevića, posle poraza od direktnog rivala u borbi za opstanak, ekipe Donjeg Srema. 

Kragujevački Radnički, koji ima sve manje šansi da izbori opstanak u Superligi, u finiš sezone ući će sa novim trenerom.

Dejan Đurđević je platio ceh lošim rezultatima Kragujevčana u poslednja dva kola, u duelima protiv ekipa koje su im direktni rivali u borbi za očuvanje superligaškog statusa.

Poraz od Donjeg Srema proteklog vikenda značajno je kragujevački tim približio ispadanju, pa je uprava morala da povuče ovaj potez, kako bi na neki način pokušala da trgne svoj tim iz letargije.

''Doneli smo zajedničku odluku da se povučem i da na taj način pokušamo da razmrdamo ekipu u ključnim utakmicama za opstanak u Superligi. Verujem da će Radnički uspeti u toj nameri", izjavio je Đurđević.

Kragujevčani su već kontaktirali i Radovana Ćurčića, kako bi preuzeo ekipu Radničkog, ali su naišli na protivljenje u FSS, obzirom da Ćurčić obavlja ulogu selektora mlade reprezentacije Srbije.

izvor: sportske.net  foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu