Sinovec: ''Za ovo smo se spremali cele sezone!'' - iKragujevac


Sport

Košarkaši kragujevačkog Radničkog u završni turnir ABA lige ulaze posle četiri uzastopna poraza u domaćem šampionatu, čime su čak doveli u pitanje i šanse da i naredne sezone igraju u regionalnoj ligi. 

Bek Radničkog smatra da su slabi rezultati u poslednje vreme donekle i posledica činjenice da su Kragujevčani potpuno posvećeni predstojećem završnom turniru ABA lige.

Ipak, Stefan Sinovec uverava da će Radnički u Laktašima ponovo biti na nivou igara iz većeg dela sezone kojima je i stigao do trećeg mesta u ligaškom delu takmičenja i plasmana na F4.

"Za ovo smo se spremali cele sezone, imamo istorijsku šansu za ovaj klub i želimo da sezonu završimo na najbolji način. Finale bi nam donelo Evroligu, a u još boljem slučaju i prsten. Zato smo maksimalno mobilisani za F4.

U Laktašima ćemo imati još četiri-pet treninga, što će svakako da nam koristi pred meč sa Crvenom zvezdom, od koje smo nesrećno izgubili u našem prvenstvu na jednu loptu. I Zvezda je u krizi, pa definitivno nismo bez šansi za prolaz u finale", zaključio je Sinovec.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu