Krstović: Moramo pod hitno da se trgnemo - iKragujevac


Sport

Bek Radničkog Bojan Krstović izjavio je posle poraza od Slobode, četvrtog uzastopnog u Superligi, da je poslednji trenutka da se ekipa trgne.

"Nismo imali sreće u završnici, primili smo trojku sa pola terena, ali to ne umanjuje pobedu Slobode. Dobro su odigrali utakmicu i ipak su pokazali više žara od nas. Moramo hitno da se prenemo, pred nama je sedam dana da se pripremimo za narednu utakmicu, a to je fajnal-for ABA lige", izjavio je Krstović. .

“Posle nesrećnog poraza od Zvezde i večeras na gostovanju, moraćemo precizno da lociramo problem u našim redovima i da ga rešimo”, dodao je Krstović posle poraza od Slobode.

Bek Radničkog zahvalio se navijačima koji su podržavaju tim u teškom periodu.

“Naše pristalice ne treba da brinu u kakvoj ćemo atmosferi otići na fajnal.for. U našim redovima sve je u redu, a to najbolje znaju navijači koji su bili uz nas na utakmici protiv Slobode. Iako smo poraženi, navijači su nam iskazali punu podršku posle utakmice, na čemu smo im neizmerno zahvalni. Oni nas svojim dolaskom i u Užice dodatno obavezuju da se podignemo i da u dobrom raspoloženju odradimo pripreme sledećih sedam dana, a zatim i da izađemo na megdan Zvezdi kako se to očekuje od nas”.

Polufinalni meč sa Zvezdom u ABA ligi na program je 25. aprila.

“To je jedna utakmica u kojoj je sve moguće. Izmakla nam je pobeda u Pioniru, evo i sada u Velikom parku, ali želja za nadmetanjem na fajnal-foru samo će jačati do sledećeg četvrtka – verujem da to može da bude naš dan za pozitivne promene i u nastavku Superlige. Čujemo da Kragujevčani već najavljuju odlazak u Laktaše, u više navrata su bili uz nas na gostovanjima, pa nas to dodatno pokreće da pružimo maksimum i izborimo finale ABA lige”, zaključio je Krstović.

izvor: kkradnicki.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu