Radnički: Samo pobedom ostajemo u trci za opstanak - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog u subotu 20. aprila u 16 časova gostovaće ekipi Donjeg Srema, u okviru 24. kola Jelen Super lige. Defanzivac Radničkog, Miloš Tintor priznao je da će teren u Novom Sadu više odgovarati njemu i saigračima nego nominalnom domaćinu, i da Radnički mora da pobedi da bi izborio opsatnak. 

Činjenica da će Donji Sremi kao domaćin igrati na terenu koji nije njihov pogodovaće gostima, smatra štoper Radničkog Miloš Tintor.

"Smatram da smo kvalitetnija ekipa i da je naša šansa što se igra na terenu u Novom Sadu, jer je teren bolji i veći" kazao je Tintor pred subotnji okršaj "davljenika".

Donji Srem u ovom trenutku ima samo bod više od Radničkog koji se nalazi u zoni ispadanja pa ne čudi što su u gradu na Lepenici mobilisali sve snage ne bi li savladali direktnog rivala u borbi za opstanak.

"Svaka pobeda nam je važna. Moramo da pobedimo da bi ostali u trci za opstanak. Nadam se da ćemo ostvariti pobedu, jer prava na kiks više nemamo" zaključio je Tintor.

Jedan do pomoćnika Dejana Švabe Đurđevića, Dejan Jelčić, poručio je da se nada pobedi, kao i na prethodnom gostovanju kada je savladan Spartak u Subotici.

"Čeka nas jedna teška utakmica. Idemo direktnom konkurentu u borbi za opstanak, ekipi koja je u predhodnih nekoliko kola pokazala da je opasan domaćin. Mi nemamo šta da izgubimo, kao ni pravo na kiks, bod protiv BSK-a kao i rezultati ostalih ekipa doveli su nas na poziciju koju smo zatekli i pre ovog kola. Nadam se da ćemo kao iz Subotice u subotu iz Novog Sada doći sa nova tri boda" zaključio je Jelčić.

izvor/foto: fkradnicki.com

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu