KK Radnički: Muta ostaje u klubu - iKragujevac


Sport

Uprava Košarkaškog kluba Radnički jednoglasno je donela odluku da ostavku trenera Radničkog ne prihvata. Miroslav Muta Nikolić ostaje na klupi Radničkog, potvrdio je predsednik kluba Ivan Grujin i podsetio da ovaj klub ima dugoročne planove sa Nikolićem, sa kojim je potpisan četvorogodišnji ugovor.

Sve dileme oko ostanka, ili odlaska Nikolića sa klupe Radničkog otklonio je u sredu prvi čovek kluba Ivan Grujin, koji je potvrdio da ostavka populatnog ''Mute'' nije prihvaćena i da kragujevački klub neće menjati trenera.

''Nikolić ostaje u klubu jer je deo ovog košarkaškog projekta i ima punu podršku uprave za dalji rad, kao najzaslužniji za sve postignuto u protekle četiri godine.

Radnički nije sportska priča oročena na jednu sezonu, pa smo sa Nikolićem ugovorili saradnju na četiri godine, a to je period u kojem će klub i infrastrukturno imati znatno povoljnije uslove za rad'', izjavio je Grujin, a prenosi zvanični klupski sajt.

Grujin je izrazio nadu da će u narednim godinama rezultati Radničkog biti sve bolji i naglasio da je svima u klubu u ovom trenutku prioritet sutrašnja utakmica šestog kola Superlige u Užicu, a zatim i odlazak na završni turnir ABA lige.

''Od ovog trenutka, očekujemo da će svaki član Radničkog dati svoj maksimum da ispunimo sopstvene planove i očekivanja sportske javnosti Kragujevca'', poručio je prvi čovek Radničkog.

izvor: kkradnicki.rs   foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu