Udovičić: Ispunjen cilj, sledeći je Liga šampiona - iKragujevac


Sport

Na današnjem prijemu u Skupštini grada Kragujevca, kapiten vaterpolista Radničkog Vanja Udovičić , rekao je da je osvajanjem Kupa Evrope ispunjen glavni cilj i istakao da je sledeći plasman u Ligu šampiona.

"Činjenica da je ovo prvi trofej u istoriji kragujevačkog sporta i drugi srpski klupski trofej od osamostaljenja, sama po sebi dosta toga govori. Radnički se upisao u istoriju. Ovim je ispunjen glavni cilj, a naredni je plasman u Ligu šampiona, tako da smo blizu realizovanja celokupnog plana za ovu sezonu", rekao je Vanja Udovičić na prijemu u skupštini grada Kragujevca.

Vanja Udovičić je istakao da se niko u Kragujevcu neće zadovoljiti jednim od prva tri mesta, već plamanom u finale prvenstva Srbije, gde je sve moguće.

"Niko od nas u klubu i navijača ne zadovoljava se jednim od prva tri mesta, već ćemo i u domaćem takmičenju pokušati da doguramo što više. Šlag na torti cele sezone bio bi plasman u finale, a tamo je sve moguće", istakao je kapiten Kragujevčana.

Trener Radničkog Dejan Udovičić kazao je da je svako u Kragujevcu uradio ono što je do njega kako bi se osvojio trofej.

"Ovo nije samo naš uspeh, nego svih ljudi i navijača koji su sve vreme bili uz klub, uspeh celog grada. Svako je sa svoje strane uradio dosta toga da se dodje do ovog trofeja. Zahvaljujem se na dosadašnjoj podršci i obećanjima za budućnost. Mi ćemo se, kao i do sada, truditi da opravdamo ukazano poverenje", kazao je Dejan Udovičić.

izvor: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu