Muta besan na na zapisnički sto i sudije! - iKragujevac


Sport

Zvezda je  pobedila Radnički sa 82:81 u četvrtom kolu Superlige, košem u poslednjim sekundama. Po završetku meča trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić besneo je na sudije i organizaciju košarkaške lige, jer su Kragujevčani oštećeni greškama sudije. 

On je bio besan posle meča zbog spornih situacija u završnici, pošto je rekao da su sudije pogrešile.

Trener Kragujevčana je kazao da je centar Zvezde Raško Katić izbacio loptu u aut pre poslednjeg napada svog tima, kao i da je Igor Rakočević napravio korake.

Na kraju zapisnički sto nije dodelio tajm–aut Radničkom pre poslednjeg napada, iako je to tražio prvi pomoćnik Nikolića, Branko Maksimović, što ima pravo po propozicijama.

– Sram vas bilo! Imate zapisnički sto koji spava. Mladi sudija je pogrešio za aut, pa nam ne dosude korake Rakočevića, a posle penala nam ne dodele tajm-aut koji smo tražili. Nije u redu da se na takav način izgubi ovako bitna utakmica – rekao je Nikolić.

On je kazao da su ti propusti pitanja za komesara takmičenja Predraga Bojića, ali je kazao i da je njegov tim loše igrao.

– Mi smo slabo odigrali, dali smo im pobedu. Mnogo smo loše odigrali u napadu, a Ćapin, koji je najbolji igrač, mnogo je grešio. Poslednji napad uopšte nije trebalo da bude ovakav, jer je trebalo ja da rešim utakmicu i napravim akciju – rekao je Muta.

foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu