Radnički bi da nastavi seriju pobeda - iKragujevac


Sport

Pobedom u Subotici proteklog vikenda fudbaleri kragujevačkog Radničkog značajno su uvećali svoje šanse u borbi za opstanak. Ipak, tri boda protiv Spartaka dobiće na značaju tek u slučaju trijumfa i protiv BSK-a na ''Čika Dači'' u sledećem kolu.

U SD Radnički održana je  konferencija za novinare. Ispred domaćina  novinarima su duel sa BSK-om na ''Čika Dači'' najavili prvotimac Vladimir Bubanja i trener golmana Vladimir Jelčić. I jedan i drugi su naglasili da Kragujevčani susret sa Borčanima dočekuju pod imperativom pobede.

- Napravili smo veliki iskorak u predhodna dva kola. Moramo to da opravdamo i protiv BSK-a u subotu. BSK je iskusna ekipa sastavljena od iskusnih pojedinaca, ekipa koja u ovom delu prvenstva belezi dobre rezultate. Mi ulazimo sa imperativom pobede, jer nemamo prava na kiks do kraja prvensta. Očekujem podršku sa tribina i nadam se osvajanju nova tri boda – rekao je Jelčić

''Jednostavno, u takvoj smo situaciji da nam je pobeda imperativ. BSK je jaka ekipa, imaju sličan broj bodova kao i mi i direktan su nam konkurent u borbi za opstanak. Nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda i da će ova i sledeća utakmica biti odlučujuće'', izjavio je Bubanja.

Radnički je u prethodna dva kola ostvario dve važne pobede, protiv Smedereva i Spartaka, a kako bi nastsvili uspešan niz, u kragujevačkom superligašu u subotu očekuju i veliku pomoć sa tribina, obzirom da je ulaz na stadion besplatan.

izvor/foto: fkradnicki.com

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu